Wat leuk dat je er bent!

Skin Masters is sinds 2011 dé praktijk in het centrum van Woerden voor huidverbetering.            
Jouw huid en wensen staan centraal, samen werken we eraan om jouw huid te verbeteren en in optimale conditie te houden.

Het team van SkinMasters Woerden bestaat uit 6 gedreven vrouwen met ieder jarenlange ervaring in onze branche. Dagelijks helpen we onze klanten middels persoonlijke behandelplannen naar hun droomhuid!

Ons streven is om jou je eigen huid te leren kennen en begrijpen, met onze kennis en liefde van en voor de huid stellen we unieke behandelingen samen. Afgestemd op de wensen en eventuele huidproblemen die jij graag aan wilt pakken.
Op deze manier kunnen we jouw huid direct zichtbaar verbeteren!

1ST VISIT | INCL. TRY OUT KIT | 75 MIN

Heeft er wel eens iemand echt goed naar jouw huid gekeken? Bij Skin Masters nemen we daar uitgebreid de tijd voor!
Wist je bijvoorbeeld dat huidtype en huidconditie niet hetzelfde is? En dat de conditie van de huid zelfs per dag kan verschillen?

Als je voor de eerste keer bij ons komt plannen we graag een 1st Visit Treatment met je in.
Deze behandeling is speciaal samengesteld om jouw huid, je huidwensen en eventuele huidproblemen in kaart te brengen 
en daarbij de juiste stappen te zetten om te werken aan jouw droomhuid!

Wat we precies doen in deze behandeling, leggen we hieronder graag aan je uit!

Intake

Door middel van een intake formulier vragen wij jou alles wat wij moeten weten om de conditie van jouw huid zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Dit formulier nemen we samen met jou door tijdens de eerste behandeling. Wij vragen je o.a. naar:

  • Medicatie gebruik
  • Allergieën
  • Conditie van jouw gebit zoals; kronen, bruggen of implantaten
  • Ervaringen op het gebied van huidverbetering
  • Zwangerschap(pen) en borstvoeding
  • Gebruik van huidige producten thuis

Huidanalyse met meting

Om jouw huid zichtbaar te verbeteren is de volgende stap in onze 1st Visit Treatment altijd een huidanalyse en huidmeting. Dit doen wij met een speciaal ontwikkeld huidanalyse apparaat, de Aram Huvis 100. Tijdens deze analyse kijken wij dieper in de huid en bekijken wij de conditie van jouw huid. De huidmeting wordt opgeslagen zodat we deze kunnen bekijken en deze later kunnen vergelijken.

Behandeling

Als we jouw huid en wensen volledig in kaart hebben gebracht, starten we met de behandeling. Tijdens elke behandeling werken we met award-winning merken zoals Alpha-H en Medik8. Er wordt zorgvuldig gekozen welke producten (ingrediënten) we voor jouw huid inzetten, om direct resultaatgericht te kunnen werken. Alle stappen worden specifiek op jouw huid aangepast.

Try Out Kit cadeau

Direct na de behandeling ontvang je van ons een op maat gemaakte Try Out Kit (t.w.v. €20,-). Deze kit bevat samples en travel sizes van producten die perfect bij jouw huid passen, om jouw huid in juiste conditie te krijgen en eventueel voor te bereiden op vervolgbehandelingen. Het is belangrijk, om jouw huiddoelen te bereiken, om ook thuis je huid goed te verzorgen. Met deze Try Out Kit kun jij voelen en wennen aan de producten en het resultaat van de behandeling langer vast houden.

Prijs

Reguliere prijs €127,50

Speciale introductieprijs €90,50 

Incl. Try Out Kit (t.w.v. €20,-) cadeau!