DSCF1315

AFSPRAAK MAKEN

BELANGRIJK NIEUWS Na aanleiding van wat er momenteel gaande is, hebben wij helaas onze praktijk moeten sluiten tot in ieder geval 6 april.
De gezondheid van onze klanten en ons personeel staat natuurlijk voorop! Dit betekent ook dat onze online agenda tot die tijd niet te boeken is.

Wil je alvast een afspraak inplannen en lukt dat niet online? Dan zijn we te bereiken via ons mailadres: hello@weareskinmasters.nl Bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel! Warme groet, Marente, Tamara, Wilma en Madeline

Leuk dat je een afspraak bij ons maakt!

Hieronder zie je onze agenda, leg je eigen agenda ernaast en vind zo je ideale plekje! We kunnen niet wachten om kennis te maken en aan de slag te gaan voor jouw droomhuid!

LET OP!
Afspraken voor losse modules, zoals epileren, harsen gelaat en verven wimpers en wenkbrauwen kunnen vanaf heden alleen telefonisch en per mail worden geboekt.

Een afspraak kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 48 uur van te voren.
Hou er rekening mee dat afspraken alleen telefonisch kunnen worden verzet of geannuleerd.
Doe je dit namelijk op tijd, dan kunnen wij iemand anders blij maken met jouw plekje.  Bij het te laat annuleren of vergeten van je afspraak, berekenen wij 50% van de geboekte behandeling.

Avondtoeslag 
Vanaf 17.00 uur rekenen wij een avondtoeslag van €7,50 bij elke behandeling.

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.