DSCF1315

technieken binnen onze behandelingen

Bij SkinMasters Woerden werken we met ons eigen uniek ontwikkelde behandelsysteem. Tijdens elke behandeling wordt je huid opnieuw geanalyseerd en stellen we de perfecte behandeling voor je samen. Nooit standaard hetzelfde dus, echte huidverbetering kan alleen worden bereikt door het continue blijven kijken naar de behoeften van de huid.

________________________________

Om jouw huid exact te kunnen geven wat het nodig heeft, bieden wij een breed aanbod aan verschillende behandeltechnieken. Dat betekent dat er áltijd een juiste behandeling voor jou mogelijk is. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van de duur van de behandeling, de rest doen wij.

________________________________

We houden de markt nauwlettend in de gaten en blijven onze kennis verbreden door trainingen te blijven volgen. Hierdoor voegen wij ook regelmatig nieuwe behandeltechnieken aan onze menukaart toe.

________________________________

Elke behandeling omvat de basics van een facial, zoals: epileren, reinigen, exfoliëren, uitreinigen en een masker.

Onderstaande technieken verwerken wij in onze behandelingen. Neem een kijkje!

Bindweefselmassage

Bij een bindweefselmassage werken we op de dieper gelegen bindweefsellaag, maar ook op de spieren en de botstructuur. Deze vorm van masseren is stevig en bevat onder meer rol- en trektechnieken van de huid. De bindweefselmassage is gericht op het verminderen van verslappingen en rimpels in de huid en is dus met uitstek een behandeling gericht op anti-aging. Daarnaast werkt het als een boost op het hydratatie level en is direct na de behandeling een vollere en gladdere huid zichtbaar.

Geschikt voor:

– Verminderen rimpels en verslapping

– Grauwe/ doffe huid

– Verbetering doorbloeding

– Verhoging hydratatie level

– Zon beschadigde huid

Carboxy therapy

Met deze techniek willen we de huid voorzien van zuurstof. Door het aanbrengen van een speciaal masker gecombineerd met een gel, denkt je huid een soort te ‘verstikken’. Hierdoor brengen we een reactie teweeg in de huid, die ervoor zorgt dat de huid direct een betere doorbloeding laat zien. Daarnaast activeren we de celactiviteit en krijgen je cellen letterlijk meer energie. Je huid straalt na deze behandeling! 

Geschikt voor:

– Verminderen rimpels en verslapping

– Egaliseren van de huid

– Verbetering doorbloeding

– Grauwe/ doffe huid

– Verhoging hydratatie level

facetrainer

De FaceTrainer behandeltechniek is een uniek ontwikkelde methode door SkinMasters’ eigenaresse Marente. Met FaceTrainer train je de huid op 3 technieken. Work that face! Zie FaceTrainer als dé sportschool voor je huid. Naast een skin work out, bestaat deze behandeling uit het stimuleren van collageen en verbeteren van het opnamevermogen (+30%!) door middel van de FaceTrainer Roller. Met de FaceTrainer Device trainen we de spieren, waardoor de huid verstrakt en gelift wordt. De 3 technieken kunnen ook los worden verwerkt in een behandeling.

Geschikt voor:

– Rimpels/ lijntjes

– Verouderde huid

– Rokershuid

– Verslapte huid

– Preventief anti-aging

 

Bio Peeling | Dr. schrammek

Een peeling op basis van kruiden, waardoor de huid op een natuurlijke manier geëxfolieerd en vernieuwd wordt. Er zijn verschillende sterktes mogelijk, met resultaten variërend van een snelle opfrisser, een gezonde glow of een volledige vernieuwing van de huid. Na deze behandeling kan er lichte schilfering optreden en is je huid gevoelig voor zonlicht. We raden dan ook aan altijd een dagcrème met SPF te gebruiken, welke verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Geschikt voor:

– Onzuivere huid

– Acne huid

– Vale/ doffe huid

– Huid met slechte doorbloeding

– Zonbeschadigde huid

– Verouderde huid

chemische peeling | medik8

Medik8 Peelings zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld om de huid actief te verbeteren en specifieke huidproblemen aan te pakken. We bieden 5 verschillende peelings: WhitePeel (pigment), AgePeel (verslapping/rimpels), BetaPeel (acne, onzuivere huid), LightPeel (verhelderende boost) en de EyePeel (lijntjes specifiek rond de ogen/mond). De peelings hebben allen hun eigen samenstelling van fruitzuren, en behalen op deze manier het best mogelijke resultaat. Na deze behandeling kan er lichte schilfering tot vervelling optreden en is je huid gevoeliger voor zonlicht. We raden dan ook aan altijd een dagcrème met SPF te gebruiken, welke verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Geschikt om eenmalig te doen, kuurverband geven deze peelings een prachtig blijvend resultaat.

Geschikt voor:

– Anti-aging: rimpels/ lijntjes

– Verslappingen

– Acne

– Onzuivere huid

– Pigment

– Egalisatie huidstructuur

– Verfijnen poriestructuur

– Zon beschadigde huid

chemische peeling | alpha-h

Binnen Alpha-H bieden we 2 fruitzuurpeelings: Pro X Gel en Precision Peel. Afhankelijk van het gewenste resultaat kiezen we voor de geschikte peeling. Na deze behandeling kan er lichte schilfering optreden en is je huid gevoeliger voor zonlicht. We raden dan ook aan altijd een dagcrème met SPF te gebruiken, welke verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Geschikt voor:

– Pigment

– Anti Aging: lijntjes/ rimpels

– Verheldering

– Verhoornde huid

– Acne / onzuivere huid

– Overmatige talgproductie

– Zon beschadigde huid

microneedling | dermapen

Microneedling is een van de meest effectieve manieren om littekens, lijntjes, rimpels, rest-acne, pigment e.d. aan te pakken. We gaan de huid vanuit de diepte vernieuwen en aanzetten tot verbetering door middel van kleine naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal. De naaldjes gaan heel gecontroleerd loodrecht de huid in en maken kleine kanaaltjes in de huid – deze kanaaltjes zijn met het blote oog niet zichtbaar. Afhankelijk van het aan te pakken huidprobleem kiezen we voor een diepte tussen de 0.5mm en 1.5mm. De kanaaltjes zorgen ervoor dat de opname van de huid optimaal wordt vergroot en dat collageen en elastine cellen aangewakkerd worden tot productie. De huid wordt voller, steviger, egaler en frisser. Rimpels worden verminderd.

Geschikt voor:

– Kleine rimpels en lijntjes

– Grove poriestructuur

– Pigment

– Rest-acne (rood/bruine vlekjes die achter kunnen blijven na acne)

– Huidverslapping

elastine infusion therapy

Vanaf ongeveer je 25e levensjaar wordt de aanmaak van cellen in de huid minder, de cellen worden minder van kwaliteit en de aanmaak van een nieuwe cel duurt langer. Dit geldt ook voor elastine cellen, welke zorgen voor stevigheid in de huid. Met de Elastine Infusion Therapy kunnen we in 1 behandeling ongeveer 2 jaar elastine terug in de huid plaatsen. Dat betekent een optimale boost op de versteviging van de huid.

Geschikt voor:

– Verslapte huid

fractional needling

Fractional Needling is een behandelmethode om de huid van binnenuit te triggeren, zonder deze van buitenaf te beschadigen. Naaldjes, afkomstig van natuurlijke sponzen uit de zee, worden gemengd met een speciaal serum voor jouw huid. Dit mengsel wordt op jouw huid aangebracht waarna je huid aan het werk gezet wordt. De naaldjes (uit natuurlijke sponzen) zuigen zich vol met het serum en dringen in de huid door middel van een lichte massage. De naaldjes blijven tot 36 uur aanwezig in de huid, dit is niet zichtbaar. De huid blijft hierdoor na de behandeling continue gevoed met de werkstoffen (serum) uit de behandeling, waardoor een optimale egalisatie en stevigheid wordt bereikt.

Geschikt voor:

– Egaliseren huidstructuur

– Grove poriestructuur

– Verstevigen huid

soft peel | alpha-h

Voor huiden waarbij een echte fruitzuurpeeling (nog) niet mogelijk is, hebben we de Soft Peel van Alpha-H. Dit is een zachte manier van exfoliatie en stimulatie van de huid, waardoor de huid mooi rose doorbloedt raakt en vol en fris toont. Ideaal om de huid kennis te laten maken met fruitzuren, zonder downtime (schilfering/ langdurige roodheid).

Geschikt voor:

– Boosten van de huid

– Algehele verfrissing en verheldering

– Rokershuiden

– Doffe/ grauwe huid

– Celactivering

rosacea | gevoelige huid | re-actieve huid

Speciaal voor rosacea hebben we een behandeling samengesteld, volledig gericht op de vermindering van roodheid, versterken van de weerstand, wegnemen van de gevoeligheid en het aanpakken van onzuiverheden. Daarnaast is deze behandeling zeer geschikt voor de meest gevoelige en re-actieve huid.

Geschikt voor:

– Rosacea

– Roodheden

– Gevoelige huid

– Re-actieve huid

masks | specials

Is je huid toe aan een boost werkstoffen? Om je behandeling nog persoonlijker te maken bieden we een breed assortiment in maskers en ampullen. Dit maakt dat we nog gerichter kunnen werken en jouw droomhuid kunnen bereiken.

We bieden o.a.:

– Vlies Maskers

– Peel Off Maskers

– Bio-Cellulose Sheet Maskers

– Verschillende ampullen / skinboosts

Cupping

Wil jij graag een plumpy, vollere huid maar kan je (om welke reden dan ook) geen bindweefselmassage ondergaan? Dan is cupping een mooie optie voor je. Cupping heeft een stimulerende werking op de huid en de onderliggende weefsels. Het verbetert de doorbloeding, verhoogd het opname vermogen van de huid, werkt liftend en verzacht fijne lijntjes en rimpels. 

Geschikt voor:

– Gevoelige huid

– Dunne huid

– Verouderde huid

– Rokershuid

GUASHA

Op een ontspannende manier de huid detoxen. Verkoelend, verzachtend, ontgiftend en ontspannend.

Geschikt voor:

– Alle huidtypen

Hydra needle

Met deze techniek brengen we werkstoffen, zoals een serum, op 0.5mm diep in de huid aan. Hierdoor kunnen we de huid een directe boost geven, afhankelijk van het gekozen serum. Mooi als je de huid wil verstevigen, grove poriën wil verminderen en celvernieuwing een boost wilt geven.

Geschikt voor:

– Vale / doffe huid

– Rokershuiden

– Zonbeschadigde huid

– Verouderde huid

– Huidverslapping

DERMAPLANNING

Met een speciaal vormgegeven chirurgisch mesje ‘schrapen’ we als het ware over de huid heen. Dit doen we heel precies en nauwkeurig, de methode is niet pijnlijk of vervelend om te ondergaan. Het is een manuele vorm van exfoliatie die speciaal geschikt is voor huiden met veel verhoorning of overbeharing (donshaartjes). De huid is direct na de behandeling glad, zacht en egaal. Wel kan de huid even rood tonen, dit trekt met 2 uur weer weg.

 

Geschikt voor:

– Vale / doffe huid

– Verhoornde huid

– Overbeharing (dons)

Heb je interesse, vragen of ben je nieuwsgierig?
Informatie geven we je graag.