DSCF0554

PLASMALIFT | fibroblast

De Fibroblast is een revolutionaire niet invasieve techniek – zonder te snijden – voor het verminderen en verwijderen van verslappingen en rimpels. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid in. We kunnen bijvoorbeeld kraaienpootjes minder zichtbaar maken, de bovenlip egaal maken, de hals verstrakken. Dit alles, zonder spuiten, snijden en verlammen van spieren.

 We doorboren de huid NIET, maar werken boven de huid. Een goede vervanger dus, voor botox, fillers en facelift! Op de foto hiernaast is te zien dat de frons volledig verdwenen is. Dit resultaat is na 2 behandelingen behaald.

Na de behandeling, zullen er op de huid stipjes ter grootte van 1-3 millimeter zichtbaar zijn, deze stipjes vormen zich in de komende dagen tot korstjes. De korstjes mogen niet nat worden, dit zorgt voor een sneller herstel. Werken kan, maar de stipjes en korstjes zullen zichtbaar zijn. Afhankelijk van wat je zelf prettig vindt, kunnen we rekening houden met het plannen van je behandeling. Na ongeveer 7 dagen vallen deze korstjes van je huid en zal je een mooie roze, nieuwe huid zien. Bij het oog gebied zal de huid opzwellen, koelen is dan prettig. Deze zwelling houdt ongeveer 2 dagen aan. Na 6-8 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Je ontvangt van ons direct producten voor de nazorg. Na 7-10 dagen hebben we een contactmoment om te kijken hoe het gaat en of je nog vragen hebt. Na 6-8 weken zien we elkaar in de salon terug, ook maken we dan na-foto’s. Het mooiste resultaat bereiken we na 2 behandelingen. Dit gaat altijd in overleg en is absoluut niet verplicht. De 2e behandeling kan mooi zijn om nog mooiere resultaten te bereiken, maar het kan ook heel goed zijn dat je heel tevreden bent na 1 behandeling.

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig geworden? Plan een vrijblijvend intakegesprek. We kunnen je dan ook meer foto’s laten zien! Informatie geven we je graag, neem contact met ons op!

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.