MENU ONLINE & AT HOME TREATMENTS

Na even omschakelen, hebben we besloten onze schouders eronder te zetten! Deze rare tijden vragen om een creatieve oplossing. En daar zijn we hard mee aan de slag gegaan.

ONLINE & AT HOME TREATMENTS

We bieden namelijk de mogelijkheid om jouw huid actief te blijven verbeteren, op afstand, met professionele producten en behandelingen! Super tof, een geheel nieuw concept in Nederland en dit lanceren we NU! We hebben voor verschillende huidcondities en -types behandelingen samengesteld.
We hebben na de vorige lockdown gezien dat de huidconditie van veel klanten aanzienlijk slechter was. Dat willen we nu voorkomen!
Met deze treatments blijf je je huid de juiste ondersteuning en stimulatie geven en actief werken aan huidverbetering!

ONLINE TREATMENTS

Je ontvangt van ons thuis een persoonlijk samengestelde kit en samen met jouw SkinMaster ga je deze behandeling op afstand uitvoeren. Dus onder professionele begeleiding, op een door jou uitgekozen tijd! Onze SkinMaster begeleidt jou door de stappen van de behandeling en voert de behandeling samen met jou uit. Er is alle ruimte voor vragen en het geven van advies.

AT HOME TREATMENTS

Boek je een At Home Treatment? Dan ontvang je een tutorial-filmpje, waarin we je alle stappen van de treatment laten zien. Je kunt deze dan op een eigen gekozen tijd thuis uitvoeren.

Afspraken voor onderstaande treatments kun je via onderstaand formulier maken. We zijn 5 dagen per week aanwezig!
De Online Treatments geven wij via een online omgeving, waarvan je voorafgaand aan je afspraak een link ontvangt. Je kunt dus gewoon, vanuit huis (in je huispak ;-)) aan je huid werken!

Na het inplannen van je treatment, zorgen wij dat je op tijd de desbetreffende kit met producten hebt. Dit kan middels ophalen in onze praktijk, op een afgesproken moment.
Of we leveren dit bij je thuis, natuurlijk geheel Corona-proof.

BOEK VANDAAG NOG JOUW ONLINE OF AT HOME TREATMENT!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op om jouw treatment door te spreken en in te plannen.
Kies je voor een At Home Treatment, onder begeleiding van een tutorial-filmpje, dan nemen we ook even contact met je op!