DSCF0554

onze merken

Bij ons kun je terecht voor al je vragen, adviezen en producten voor én over je huid.
In onze praktijk en webshop vind je verschillende merken die uitsluitend door specialisten worden verkocht. 

Een prachtig huidverbeterend en meervoudig award winning merk uit Australië. Rode draad in de gehele lijn van Alpha-H is glycolzuur; een fruitzuur. Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam Alpha-H verklaard.

De keuze van het merk om in veel producten met glycolzuur te werken, is ten eerste vanwege de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove poriën, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. Daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. De producten van Alpha-H zijn daarom voor (bijna) iedereen geschikt!

Dr. Med. Christine Schrammek, dermatoloog en allergoloog, ontwikkelde high-tech producten en behandelingen met als grootste doel oplossingen te vinden voor een breed scala van specifieke huidproblemen. Het merk Dr. Schrammek is inmiddels ruim 60 jaar op de markt en onderscheid zich door de originele kruidenpeeling: Green Peel.

De producten van Dr. Schrammek zijn vernieuwend, zo hebben zij in 1950 de eerste BB Cream ontwikkeld. Het product is destijds ontwikkeld voor mensen met brandwonden, inmiddels is de BB Cream een bij veel mensen bekend én geliefd product.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

  • Onderzocht door BioChemici
  • Geformuleerd door farmaceuten
  • Ontwikkeld door huidexperts.

Helaas is Medik8 nog niet verkrijgbaar via onze webshop.

Nouvital is een verzorgend basic merk voor de gezonde huid. Het merk is breed inzetbaar, we hebben een groot assortiment in de skinstore beschikbaar. Voor zowel de jonge als ouder wordende huid hebben we een aantal mooie producten staan.

De producten van Nouvital zijn verzorgend. Je kunt Nouvital vergelijken qua prijs en kwaliteit met een drogisterijmerk, maar zonder schadelijke ingrediënten. Alle producten zijn vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie). Bovendien bevatten alle dagcrèmes een zonnefilter.

Met de speciale mannenlijn van Nouvital kunnen vanaf nu ook de mannen terecht in onze Skinstore! Hoewel alle merken in onze Skinstore geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, is de uitstraling en geur van deze Nouvital lijn geheel op mannen gericht.

In Azië zijn ze al tientallen jaren razend populair en de afgelopen tijd hebben ze ook de rest van de wereld veroverd: de revolutionaire Bio Cellulose-maskers. De gepatenteerde sheetmaskers van Timeless Truth zijn inmiddels in exclusieve winkels en vijfsterrenhotels over de hele wereld te vinden en zijn met name hot onder A-list celebrities. De maskers onderscheiden zich van reguliere crème- en gelmaskers door hun unieke combinatie van werkstoffen, die na het aanbrengen van het masker vrijkomen. De geavanceerde Bio Cellulose-technologie maakt gebruik van natuurlijke vezels die een verbinding met elkaar aangaan om een elastische 3D-laag te vormen die de huid reinigt, verstevigt, verzacht en verfijnt.

Met de lippenbalsem van HURRAW! houdt je je lippen heerlijk zacht en gehydrateerd. De balsems van HURRAW! zijn gemaakt van geheel natuurlijke, organic en fairtrade ingrediënten en zijn bovendien veganistisch. Elk van de lippenbalsems hebben een eigen unieke “smaak”.

Wist je dat in heel veel lippenbalsems minerale oliën zit? Dit heeft als effect dat je steeds meer nodig hebt van het product om je lippen gehydrateerd te houden. Dit is bij HURRAW! niet het geval, waardoor je lekker lang doet met je lippenbalsem!

onze producten tijdens de behandelingen

Tijdens onze behandelingen werken wij voornamelijk met Alpha-H, Medik8 en Dr. Schrammek. Veel van deze producten zijn ook te koop voor thuisgebruik zodat de behandeling langer en beter kan doorwerken en jij jouw huid thuis kunt verbeteren en optimaliseren. Met het advies van onze specialisten ga je altijd met de juiste producten de deur uit!

Natuurlijk is het ook mogelijk om productadvies van ons te krijgen zonder dat je bij ons onder behandeling bent. Je werkt dan zelf thuis aan je huid en huidverbetering.                 Kom gezellig bij ons langs in onze Skinstore of neem contact met ons op!

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.