DSC_4711

permanente make up

Voor het laten zetten van permanente make up zijn wij een samenwerking aangegaan met PMU-specialist Whitley van The Skin & Nails Club.
Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Irma Hulscher, volgens kenners kwalitatief de beste en meest hoogwaardige opleiding van Nederland. Zij vult haar dagen voornamelijk met het zetten van permanente make up en is eens per 6-8 weken in onze praktijk werkzaam.
Een afspraak maken voor permanente make up kan uitsluitend telefonisch of per mail.

Wat is permanente make up?

Bij een permanente make up behandeling ligt de focus op het versterken van je uitstraling, dit kan zijn door middel van je wenkbrauwen, eyeliner of zelfs lippen. We merken in de praktijk dat vooral wenkbrauw- en eyelinerbehandelingen erg populair zijn.
Door middel van een steriele naald wordt er pigment in de huid aangebracht. Dit is t.o.v. een tattoeage oppervlakkeriger, waardoor permanente make up na een aantal jaar opgefrist kan worden en weer kan worden aangepast aan je wensen, zowel qua kleur als vorm.
Permanente make up blijft, afhankelijk van je huidtype en de verzorging ervan, 1-3 jaar mooi. Door UV-straling zal permanente make up sneller vervagen, het is daarom van belang om je permanente make up tegen UV-straling te beschermen.

Hoe gaat de behandeling van permanente make up?

Er wordt altijd uitgebreid de tijd genomen voor een intake gesprek. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je aan kunt geven wat jouw wensen zijn. Er worden, in verband met de behandeling, een aantal vragen gesteld zodat we weten dat de permanente make up veilig bij je kan worden aangebracht (i.v.m. eventueel medicijngebruik of ziektes).
Daarna wordt met een potlood de vorm voorgetekend, samen overleggen jullie welke vorm het beste bij je past. Ook bepalen jullie samen de kleur. Verschillende pigmenten worden op jouw huid aangebracht om te zien wat het pigment met jouw huid doet en of dit aansluit bij jouw wensen.
Als jij helemaal tevreden bent en ontspannen ligt, gaat de behandeling van start.

Nazorg

Zodra de permanente make up gezet is en jullie beiden tevreden zijn, wordt de nabehandeling met je doorgesproken. Ook krijg je een formulier mee naar huis waar op staat aangegeven hoe de permanente make up moet worden verzorgd.

Prijzen

Wenkbrauwen (hairstroke, ombre, poedertechniek)
Infralash (eyeliner tussen de wimpers geplaatst)

Medium eyeliner                                   €299 incl. nabehandeling
Boven                     €200 incl. nabehandeling
Onder                     €175 incl. nabehandeling
Boven en onder €225 incl. nabehandeling
Boven                      €225 incl. nabehandeling
Onder                      €175 incl. nabehandeling
Boven en onder  €250 incl. nabehandeling