TEAM SKINMASTERS

Met een sterk team van 4 vrouwen werken wij dagelijks met een grote liefde en passie aan de huid! We werken graag:

Resultaatgericht; zichtbaar resultaat is onze passie en het grootste doel.
Innovatief; ons team volgt regelmatig trainingen en werkt met de nieuwste technieken.
De hoogste kwaliteit; onze specialisten, de behandelingen en de producten die wij gebruiken zijn van top kwaliteit.
Eerlijk; de producten en ons advies zijn altijd oprecht en met het doel om een zichtbare huidverbetering te bewerkstelligen.

marente

Founder & Skin Master

Marente is eigenaresse van Skin Masters Woerden. Na in 2007 haar diploma Schoonheidsspecialist te hebben behaald, heeft Marente bij verschillende salons gewerkt. In 2011 nam zij de stap om haar eigen salon te openen, Skin Masters Woerden is daar het resultaat van. Marente is een gedreven vakvrouw en pakt elke kans om haar bedrijf te verbeteren aan. Haar liefde voor het vak en haar visie op huidverbetering is een frisse wind in de beautywereld.

 

Marente werkt op:
dinsdag + woensdag + vrijdag

madeline

Manager & Skin Master

Madeline is geen onbekende van Skin Masters Woerden. Marente en Madeline hebben jarenlang samengewerkt bij verschillende salons en hebben altijd contact gehouden. Toen er een plekje vrij kwam binnen het team, was de keuze dan ook snel gemaakt. Madeline is gedreven, nauwkeurig en werkt met ontzettend veel liefde en passie. Met haar specifieke kennis op het gebied van huidverbetering is ook Madeline een absolute aanwinst voor het team!

 


Madeline werkt momenteel voor een onbepaalde tijd niet vanwege een burn-out.

Wilma

Skin Master

Wellicht kennen een aantal van jullie Wilma al. Wilma is in 2013, na 7 jaar een eigen salon te hebben gehad, even gestopt met werken. Na 2 jaar begon het toch weer te kriebelen en miste ze haar vak en klanten. Het pad van Wilma kruiste dat van Marente en sinds oktober 2015 werkt Wilma bij Skin Masters Woerden. Haar vakkennis is uitmuntend, Wilma pluist alle producten en ingrediënten volledig uit.

Wilma werkt op:
maandag + woensdag

GULMIRA

Brow Master & Skin Master in opleiding

Gulmira is de Brow Master van ons team! Threading en Henna Brows zijn helemaal haar ding. Momenteel volgt zij intern bij ons de opleiding tot Skin Master, binnenkort start ze ook met het geven van facials. Daarnaast staat zij ook voor je klaar in onze Skin Store.Gulmira is aanwezig op:
maandag, dinsdag, woensdagavond en vrijdagochtend

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.