TEAM

marente

Master Specialist

Marente is eigenaresse van Skin Masters Woerden. Na in 2007 haar diploma Schoonheidsspecialist te hebben behaald, heeft Marente bij verschillende salons gewerkt. In 2011 nam zij de stap om haar eigen salon te openen, Skin Masters Woerden is daar het resultaat van. Marente is een gedreven vakvrouw en pakt elke kans om haar bedrijf te verbeteren aan. Haar liefde voor en visie op het vak schoonheidsverzorging is een frisse wind in de beautywereld.

Marente werkt op:
dinsdag + woensdag + vrijdag

wilma

Master Specialist

Wellicht kennen een aantal van jullie Wilma al. Wilma is in 2013, na 7 jaar een eigen salon te hebben gehad, even gestopt met werken. Na 2 jaar begon het toch weer te kriebelen en miste ze haar vak en klanten. Het pad van Wilma kruiste dat van Marente en sinds oktober 2015 werkt Wilma bij Skin Masters Woerden. Haar vakkennis is uitmuntend, Wilma pluist alle producten en ingrediënten volledig uit.

Wilma werkt op:
maandag + woensdag

madeline

Master Specialist

Madeline is geen onbekende van Skin Masters Woerden. Marente en Madeline hebben jarenlang samengewerkt bij verschillende salons en hebben altijd contact gehouden. Toen er een plekje vrij kwam binnen het team, was de keuze dan ook snel gemaakt. Madeline is gedreven, nauwkeurig en werkt met ontzettend veel liefde en passie. Naast haar specifieke kennis op het gebied van huidverbetering is ook masseren één van haar specialiteiten. Madeline is dus een absolute aanwinst voor het team!

Madeline werkt op:
dinsdag + woensdag + donderdag + vrijdag

amber

Specialist

Na haar succescvolle stage bij ons, is Amber in ons team doorgerold als gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Met haar diploma op zak is zij een waardevolle toevoeging voor ons team. Amber is ontzettend leergierig en secuur en staat graag klaar voor onze klanten. Met veel plezier werkt zij 5 dagen in onze salon.

Amber werkt op:
dinsdag + woensdag + donderdag + vrijdag + zaterdag

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.