TEAM SKINMASTERS

Met een sterk team van 4 vrouwen werken wij dagelijks met een grote liefde en passie aan de huid! We werken graag:

Resultaatgericht; zichtbaar resultaat is onze passie en het grootste doel.
Innovatief; ons team volgt regelmatig trainingen en werkt met de nieuwste technieken.
De hoogste kwaliteit; onze specialisten, de behandelingen en de producten die wij gebruiken zijn van top kwaliteit.
Eerlijk; de producten en ons advies zijn altijd oprecht en met het doel om een zichtbare huidverbetering te bewerkstelligen.

marente

Founder & Master Specialist

Marente is eigenaresse van Skin Masters Woerden. Na in 2007 haar diploma Schoonheidsspecialist te hebben behaald, heeft Marente bij verschillende salons gewerkt. In 2011 nam zij de stap om haar eigen salon te openen, Skin Masters Woerden is daar het resultaat van. Marente is een gedreven vakvrouw en pakt elke kans om haar bedrijf te verbeteren aan. Haar liefde voor het vak en haar visie op huidverbetering is een frisse wind in de beautywereld.

 

Marente werkt op:
dinsdag + woensdag + vrijdag

madeline

Manager & Master Specialist

Madeline is geen onbekende van Skin Masters Woerden. Marente en Madeline hebben jarenlang samengewerkt bij verschillende salons en hebben altijd contact gehouden. Toen er een plekje vrij kwam binnen het team, was de keuze dan ook snel gemaakt. Madeline is gedreven, nauwkeurig en werkt met ontzettend veel liefde en passie. Met haar specifieke kennis op het gebied van huidverbetering is ook Madeline een absolute aanwinst voor het team!

 


Madeline werkt op:
dinsdag + donderdag + vrijdag

Wilma

Master Specialist

Wellicht kennen een aantal van jullie Wilma al. Wilma is in 2013, na 7 jaar een eigen salon te hebben gehad, even gestopt met werken. Na 2 jaar begon het toch weer te kriebelen en miste ze haar vak en klanten. Het pad van Wilma kruiste dat van Marente en sinds oktober 2015 werkt Wilma bij Skin Masters Woerden. Haar vakkennis is uitmuntend, Wilma pluist alle producten en ingrediënten volledig uit.

Wilma werkt op:
maandag + woensdag

TAMARA

Top Specialist & Online SkinMaster

Tamara heeft al jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en is een waardevolle toevoeging voor ons team. Want naast haar ervaring in de salon heeft ze ook alle ervaring met het beheren van een webshop.  Naast haar werk aan onze webwinkel www.skinmastershop.nl, is zij twee ochtenden per week in de cabine te vinden om jouw huid een echte Skin Masters Glow te geven!

Tamara behandeld op:
maandag + woensdag

SANNE

Stagiaire

Sanne zit in het 2e schooljaar voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Op woensdag en vrijdag loopt zij met een van de Skin Masters mee in de salon om de kneepjes van het vak te leren.

Sanne is aanwezig op:
woensdag + vrijdag

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.