Bindweefselkopie

WERKWIJZE

Heeft er wel eens iemand echt goed naar jouw huid gekeken? Bij Skin Masters nemen we daar uitgebreid de tijd voor. Middels een uitgebreide huidanalyse en -meting, een bijpassende behandeling, een gratis mini kit en een op maat gemaakt behandelplan. Samen met jou bespreken we jouw wensen en problemen en krijg je altijd deskundig en eerlijk advies.

Intake

Door middel van een intakeformulier vragen wij jou alles wat wij moeten weten om de conditie van jouw huid zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Dit formulier nemen we samen met jou door tijdens de eerste behandeling. Wij vragen jou o.a. naar:

  • Medicatie gebruik
  • Allergieën
  • Conditie van jouw gebit zoals; kronen, bruggen of implantaten
  • Ervaringen op het gebied van huidverbetering
  • Zwangerschap(pen) en borstvoeding
  • Gebruik van huidige producten

Analyse + meting

Om jouw huid zichtbaar te verbeteren beginnen wij de eerste behandeling altijd met een huidanalyse en huidmeting. Tijdens deze analyse kijken wij dieper in de huid en bekijken wij de conditie van jouw huid. De huidmeting wordt opgeslagen zodat we deze kunnen bekijken en deze later kunnen vergelijken.
Deze analyse duurt 15 minuten.

Behandeling

Naar aanleiding van de analyse en meting beginnen wij jouw eerste behandeling. Het merk en de producten kiezen wij aan de hand van jouw huidconditie en het te behalen doel.
Deze behandeling duurt 60 minuten.

Gratis mini kit met producten

Om zo snel en zo optimaal mogelijk een verbetering van jouw huid te realiseren is het essentieel om de huid thuis te ondersteunen met de juiste producten. Daarom ontvang je na de eerste behandeling een gratis mini kit (t.w.v. € 25,-) met producten die wij persoonlijk voor jou samenstellen. Deze producten kun je thuis gebruiken om te zorgen dat;

  • de behandeling langer en beter doorwerkt
  • je jouw huid thuis kunt verbeteren en optimaliseren.

Behandelpan

Na het ontvangen van de mini kit maken wij voor jou een behandelplan die wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke dossier. Vervolgens plannen wij samen met je de vervolgafspraak in. Het behandelplan wordt bij elke afspraak door je specialist bekeken en waar nodig aangepast zodat we met elke behandeling het optimale resultaat kunnen bereiken.

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig? Informatie geven we je graag.