DSC_4685

onze werkwijze

Heeft er wel eens iemand echt goed naar jouw huid gekeken? Bij Skin Masters nemen we daar uitgebreid de tijd voor!

Als je voor de eerste keer (of na een lange tijd) bij ons komt voor een gezichtsbehandeling plannen wij altijd een 1st Visit behandeling in.

Wat we precies doen in deze behandeling, leggen we hieronder graag aan je uit!

Intake

Door middel van een intakeformulier vragen wij jou alles wat wij moeten weten om de conditie van jouw huid zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Dit formulier nemen we samen met jou door tijdens de eerste behandeling. Wij vragen jou o.a. naar:

  • Medicatie gebruik
  • Allergieën
  • Conditie van jouw gebit zoals; kronen, bruggen of implantaten
  • Ervaringen op het gebied van huidverbetering
  • Zwangerschap(pen) en borstvoeding
  • Gebruik van huidige producten.
 

Huidanalyse met meting

Om jouw huid zichtbaar te verbeteren beginnen wij de eerste behandeling altijd met een huidanalyse en huidmeting. Tijdens deze analyse kijken wij dieper in de huid en bekijken wij de conditie van jouw huid. De huidmeting wordt opgeslagen zodat we deze kunnen bekijken en deze later kunnen vergelijken.

Behandeling

 

Naar aanleiding van de analyse en meting beginnen wij jouw eerste behandeling. Het merk en de producten kiezen wij aan de hand van jouw huidconditie en het te behalen doel. Deze behandeling duurt 60 minuten.

Gratis Try-Out kit

Om zo snel en zo optimaal mogelijk een verbetering van jouw huid te realiseren is het essentieel om de huid thuis te ondersteunen met de juiste producten. Daarom ontvang je na de eerste behandeling een gratis Try-Out kit (t.w.v. € 25,-) met producten die wij persoonlijk voor jou samenstellen. Deze producten kun je thuis gebruiken om te zorgen dat;

  • De behandeling langer en beter doorwerkt.
  • Je jouw huid thuis kunt verbeteren en optimaliseren.

Behandelplan

Na het ontvangen van de Try-Out kit maken wij voor jou een behandelplan die wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke dossier. Vervolgens plannen wij samen met je de vervolgafspraak in. Het behandelplan wordt bij elke afspraak door jouw Skin Master bekeken en waar nodig aangepast zodat we met elke behandeling het optimale resultaat kunnen bereiken.

Heb je nog vragen? Informatie geven we je graag.